PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نوشتن برنامه اندروید برای قطع و وصل اینترنت گوشی از داخل کامیپوتر

mas
2019/12/30, 12:42
سلام
من برنامه ای رو به شرح زیر نیاز دارم که دقیقا نمی دونم باید با اندروید نوشته بشه یا نرم افزارهای کامپیوتر ( مثل +c یا #C ) در کل خواسته ام رو مطرح می کنم و ممنون می شم اگر راهنمایی کنید و اگر کسی می تونه بنویسه ، با ذکر مبلغ بهم اعلام کنه.

شرح درخواست:
من لازم دارم تا یک گوشی موبایل رو از طریق کابل یو اس بی ( از طریق وای فای و بلوتوث مورد نیاز نیست و فقط از طریق کابل لازم دارم ) به کامپیوتر وصل کنم و اینترنت گوشی رو روی کامپیوتر استفاده کنم ( تا اینجای کار ساده است و حتی اکثر گوشی ها با وصل شدن به کامپیوتر به صورت خودکار متصل میشن )
بعد از وصل شدن گوشی به کامپیوتر ، می خوام از طریق کامپیوتر ( تاکید می کنم از داخل کامپیوتر ) بتونم اینترنت گوشی رو خاموش و روشن کنم. ( وای فای رو نمی خوام خواموش و روشن کنم ، بلکه می خوام اینترنت گوشی رو بتونم از داخل کامپیوتر خاموش و روشن کنم )
( البته به جای اینترنت ، اگر بتونم کل آنتن گوشی رو از داخل کامپیوتر به حالت هواپیما ببرم و دوباره از حالت هواپیما خارج کنم هم کارم انجام می شه )

سوالم اینکه که کسی می تونه اینو برام بنویسه و اینکه نوشتن این برنامه با اندروید است یا باید با نرم افزارهای کامپیوتر این کارو کرد و یا باید همزمان دو تا نرم افزار باشه که یکی توی گوشی نصب بشه و یکی توی کامیپوتر؟

ممنون از راهنمایتون.

AmRo
2020/01/07, 13:26
سلام...میشه برنامشو نوشت (منظورم قطع کردن وای فای یا داده گوشی از کامپیوتر هستش)...شما می تونید پروژه مورد نظرتون رو از بخش سفارش (https://sourcesara.com/order-register/) پروژه ارسال کنید تا هزینه و جزئیات دیگه براتون توضیح داده بشه.