ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23
  1. #11
    تاریخ عضویت
    2019/04/22
    نوشته ها
    16
    0
    Junior Member


    درود مهندس

    سپاس بابت راهنمایی هاتون



    اومدم دیتابس رو ویرایش کردم و پیوند بین جداول رو ایجاد کردم.

    با Microsoft SQL Server Management Studio 17 دیتابیسم رو باز کردم و بعد که ویرایش روش انجام دادم و Detach کردم

    از وقتی که این کارو کردم نمیشه برنامم لود بشه و این خطا رو میده که تصویرش پائین هست
    اینو بگم که دیتابیس برنامم رو با خود برنامه ویژوال استودیو ساخته بودم، الان هرکاری میکنم حتی با خود برنامه ویژوال استودیو از قسمت Server Explorer هم اتچ نمیشه
    05 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس

    ✅چیکار کنم، راهکار چی هست؟؟
  2. #12
    تاریخ عضویت
    2017/11/22
    نوشته ها
    76
    56
    Moderator
    این خطا میگه فایل دیتابیس توسط یه برنامه دیگه ای باز شده نمی تونه اضافه کنه...ببین با چی باز کردی اول ببند بعد تست کن
  3. #13
    تاریخ عضویت
    2019/04/22
    نوشته ها
    16
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmRo نمایش پست ها
    این خطا میگه فایل دیتابیس توسط یه برنامه دیگه ای باز شده نمی تونه اضافه کنه...ببین با چی باز کردی اول ببند بعد تست کن


    دیتابیس رو با این برنامه بازش کردم Microsoft SQL Server Management Studio 17 چطوری باید ببندمش؟

    قبل ازاینکه با برنامه Microsoft SQL Server Management Studio ۱۷ دیتابیسم رو باز کنم ، برنامه درون ویژوال استودیو اجرا میشد و هیچ مشکلی نداشت

    به محضل اینکه با Microsoft SQL Server Management Studio ۱۷ بازش کردم این مشکل براش به وجود اومده

    اینم آدرس کانکش استرینگم هست که تا قبل اینکه به منجمنت وصل بشم به درستی کار میکرد
    public const string connectionString = @"Data Source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;AttachDbFilename=|Da taDirectory|\CafeNetDB.mdf;Integrated Security=True";



    البته یکی از دوستان گفت از این آدرس استفاده کن، استفاده کردم ولی بازم جواب نداد

    public const string connectionString = @"Data Source=.;Initial Catalog = CafeNetDB; Integrated Security = True";
  4. #14
    تاریخ عضویت
    2017/11/22
    نوشته ها
    76
    56
    Moderator
    به احتمال زیاد detach نشده. برو تو Sql management studio تو لیست دیتابیس ها ببین این دیتابیس وجود داره یا نه. اگه اونجا بود دوباره detach کن. بعد Sql management studio رو کلا ببند.
  5. #15
    تاریخ عضویت
    2019/04/22
    نوشته ها
    16
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmRo نمایش پست ها
    به احتمال زیاد detach نشده. برو تو Sql management studio تو لیست دیتابیس ها ببین این دیتابیس وجود داره یا نه. اگه اونجا بود دوباره detach کن. بعد Sql management studio رو کلا ببند.


    سپاسگزارم

    بررسی کردم در لیست دیتابیس های منجمنت استودیو نبود ولی یه لحظه به فکر آدرس کانکشن استرینگ افتادم، رفتم و از پروپرتی خود دیتابیس اتچ شده به ویژوال استودیو از بخش Server Explorer آدرس کپی کردم و قرار دادم درست شد

    بسیار سپاس





    ولی همچنان در طراحی دیتابیس(پیوند جداول موندم) البته دارم روش کار می کنم ببینم راهی پیدا می کنم یا خیر
  6. #16
    تاریخ عضویت
    2019/04/22
    نوشته ها
    16
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmRo نمایش پست ها
    به احتمال زیاد detach نشده. برو تو Sql management studio تو لیست دیتابیس ها ببین این دیتابیس وجود داره یا نه. اگه اونجا بود دوباره detach کن. بعد Sql management studio رو کلا ببند.




    تصویری از دیتابیس من

    جدول Contact

    نمیدونم عنصر idKartMeli رو چطوری تنظیم کنم

    06 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس





    جدول KartMeli

    07 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس



    تصویری از دیاگرام دیتابیس من

    در RelationShip موندم چطوری انجامش بدم

    08 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس
  7. #17
    تاریخ عضویت
    2017/11/22
    نوشته ها
    76
    56
    Moderator
    خوب این چیزی که عکسشو گذاشتی به نظر درست میاد...کار نمی کنه؟؟؟
  8. #18
    تاریخ عضویت
    2019/04/22
    نوشته ها
    16
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmRo نمایش پست ها
    خوب این چیزی که عکسشو گذاشتی به نظر درست میاد...کار نمی کنه؟؟؟


    خیرمتاسفانه اجرا نشد (بعد از گذراندن این دوره که بسیار مشغولم حتما مقالات آموزشی آموزش طراحی دیتابیس و نرمال سازی میخوانم)

    یک خطایی میده که تصویرش زیر هست

    010 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس





    این هم تصویر دیزاین جدول Contact دیتابیسم هست

    011 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس





    این هم تصویر دیزاین جدول KartNeli دیتابیسم هست

    012 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس
  9. #19
    تاریخ عضویت
    2019/04/22
    نوشته ها
    16
    0
    Junior Member
    این دیتابیسم هست که با ویژوال استودیو 2015 درستش کردم ولی بعد با اس کیو ال منجمنت استودیو 2017 بازش کردم و اصلاحش کردم

    لینک دانلود برنامه، در صورت امکان ممنون میشم بررسی کنید

    لینک دانلود
  10. #20
    تاریخ عضویت
    2017/11/22
    نوشته ها
    76
    56
    Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط booysusa نمایش پست ها
    خیرمتاسفانه اجرا نشد (بعد از گذراندن این دوره که بسیار مشغولم حتما مقالات آموزشی آموزش طراحی دیتابیس و نرمال سازی میخوانم) یک خطایی میده که تصویرش زیر هست 010 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس این هم تصویر دیزاین جدول Contact دیتابیسم هست 011 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس این هم تصویر دیزاین جدول KartNeli دیتابیسم هست 012 - ارسال اطلاعات یک فرم به دو جدول در دیتابیس
    ببین فیلد IdKartMeli رو Auto Increment گذاشتی یا نه...چون این خطا میگه نمیتونه مقدار null بذاره تو اون فیلد...اگه Auto Increment بود باید خودش اضافه می کرد.
صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •