ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    0
    Junior Member

برنامه نویسی real time

سلام
    من عضو یه گروه هستم که میخوایم یه پروژه رو کار کنیم.کلیت کار این هست که از اپ اندرویدی اطلاعت ارسال میشه به سرور و یک اپ ویندوز هم باید باشه که این اطلاعات رو به صورت آنلاین بگیره . یعنی رئال تایم باشه.من باید اپ ویندوز رو کار کنم.
    میخواستم بدونم کسی بلده باید چیکار کنم؟! منظورم اینه که کدوم زبان مناسبتر هست؟ با c# میشه این کار رو انجام داد؟ و اگه میشه باید نوع دیتابیس سرور از چه نوعی باشه؟
    مثلا mysql مناسب هست برا این کار ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    240
    Administrator
    سلام...بله با استفاده از بان برنامه نویسی سی شارپ میتونید به سرور وصل شید و داده های رو بگیرین...گزینه مناسب برای دیتابیس SQL Server هستش..و برای اینکه اطلاعات در لحظه به روز بشن هم میتونید از قابلیتی که Sql Server در اختیارتون قرار میده (یعنی Sql Dependency) استفاده کنید. تو لینک زیر نحوه استفاده از Sql Dependency با یک مثال ساده توضیح داده شده:
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmRo نمایش پست ها
    سلام...بله با استفاده از بان برنامه نویسی سی شارپ میتونید به سرور وصل شید و داده های رو بگیرین...گزینه مناسب برای دیتابیس SQL Server هستش..و برای اینکه اطلاعات در لحظه به روز بشن هم میتونید از قابلیتی که Sql Server در اختیارتون قرار میده (یعنی Sql Dependency) استفاده کنید. تو لینک زیر نحوه استفاده از Sql Dependency با یک مثال ساده توضیح داده شده:
    ممنون از راهنماییتون
    فقط یه مشکل که داریم اینه که من هاستم تحت لینوکس هست نه ویندوز
    با دیتابیس تحت لینوکس نمیشه این کار رو کرد و با سی شارپ ارتباط گرفت؟
    اللهم عجل لولیک الفرج
    240
    Administrator
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

کلمات کلیدی این موضوع