ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    0
    Junior Member

مشکل در حل 3 سوال از مقدمات اسمبلی

سلام دوستان.
    من 3 سوال دارم از مقدمات اسمبلی.2تاشونو حل کردم درست غلطش رو نمیدونم.یکیشونو نمیدونم چطور حل کنم.اونی که نمیدونم چطور حل میشه رو الان میفرستم.

خیلی ممنون میشم اگه بلدین کمکم کنین.
    s05k photo 2020 06 06 15 12 07 - مشکل در حل 3 سوال از مقدمات اسمبلی
    58
    Administrator
    برای اینکه در مورد انواع متغیرها در زبان اسمبلی اطلاعاتی داشته باشید می تونید به لینک مربوطه مراجعه کرده و اطلاعات بیشتری کسب کنید.

جواب سوال:

1- نوع داده DB یک بایت فضا اشغال میکنه و چون توی مثال یه متن بهش اختصاص داده شده هر کاراکتر یک بایت میشه که جمعا متغیر X باید 10 بایت فضا بگیره.

2- نوع داده DW دو بایت فضا اشغال میکنه و چون ار دستور DUP استفاده شده یعنی یک آرایه 4 خانه ای که هر خانه 2 بایت میگیره پس متغیر Y جمعا 8 بایت میگیره.

3- نوع داده DD چهار بایت فضا اشغال میکنه و چون توی مثال دو مقدار گرفته برای هر کدوم 4 بایت میشه که جمعا متغیر Z باید 8 بایت فضا بگیره.
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط sourcesara نمایش پست ها
    برای اینکه در مورد انواع متغیرها در زبان اسمبلی اطلاعاتی داشته باشید می تونید به لینک مربوطه مراجعه کرده و اطلاعات بیشتری کسب کنید. جواب سوال: 1- نوع داده DB یک بایت فضا اشغال میکنه و چون توی مثال یه متن بهش اختصاص داده شده هر کاراکتر یک بایت میشه که جمعا متغیر X باید 10 بایت فضا بگیره. 2- نوع داده DW دو بایت فضا اشغال میکنه و چون ار دستور DUP استفاده شده یعنی یک آرایه 4 خانه ای که هر خانه 2 بایت میگیره پس متغیر Y جمعا 8 بایت میگیره. 3- نوع داده DD چهار بایت فضا اشغال میکنه و چون توی مثال دو مقدار گرفته برای هر کدوم 4 بایت میشه که جمعا متغیر Z باید 8 بایت فضا بگیره.
    خیر ببینین واقعا ممنونم.
    جسارتا روی کاغذ میشه نوشتاری حل کنینش؟
    مثلا برای سوال اول و دوم من اینجوری حل کردمشون و احتمال میدم که درست باشن:
    متغیر x
    9ooj 1 - مشکل در حل 3 سوال از مقدمات اسمبلی
    متغیرy
    w77f 2 - مشکل در حل 3 سوال از مقدمات اسمبلی
    اگه میشه برای متغیر z رو رسم کنین ،من نمیدونم آیا تک رقم تک رقم باید رسم بشه و یا دو رقم دو رقم. و اینکه کدوم عدد باید بالا قرار بگیره.
    0
    Junior Member
    متاسفانه وقتم خیلی محدود هست.و باور کنید به هر دری زدم تا کمک بگیرم که چطور حل کنم و یا پاسخ صحیح چی هست.
    عذر میخوام از شما سوال آخرم رو هم میپرسم امیدوارم بتونین کمک کنین. این سوالات رو حل کردم ولی از درست یا غلط بودنشون اطلاعی ندارم صرفا میخوام بدونم درست نوشتم یا خیر.
    ntpo 3 - مشکل در حل 3 سوال از مقدمات اسمبلی
    و اما چیزی که نوشتم:
    سوال 3 الف:

24578=20000+4578
    ب)

2000:4578
    پ)
    محدوده پایین:
    20000=20000+0000
    محدوده بالا

20000+2FFFF=FFFF
    سوال4