ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    5
    Junior Member

خطا دادن برنامه ی exe شده در سیستم های دیگر

سلام
    ببخشید من فایل پایتونمو با کتابخانه ی pyinstaller به فرمت exe در آوردم ولی وقتی اونو روی سیستم دیگری میریزم ارور میده
    اگه میشه لطفا منو راهنمای کنید
    58
    Administrator
    دقیقا خطای که میده رو اینجا بنویسید بررسی کنیم. از فایل ها و کتابخانه های جداگانه استفاده کردین ؟
    5
    Junior Member
    سلام
    نه ، از کتابخانه ی خاصی استفاده نکرده ام فقط کتابخانه های داخلی پایتون turtle و tkinter
    برای آزمایش می خواستم exe کردن فایل پایتون رو یاد بگیرم ببینم درست کار می کنه یا نه
    از روی کامپیوتر خود ریختمش روی لپتاپ تا درستیشو آزمایش کنم وقتی می خواستم بازش کنم خطای زیر را داد:
    The program cant start because api-ms-crt-runtime-l1-1-0-dil is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this prablem
    بعد که این خطا رو میبندم یه خطای دیگه هم میاد:
    Error loading Python Dll 'C:\Users\Dell\AppData\local\Temp\_ME142082\py thon38.dll loadLibrary:The specified module could not be found
    حالا من باید چکار کنم؟
    58
    Administrator
    اون فایل اجرای که می خواهید توی سیستم جدید اجرا کنید مشکلی نداره و به درستی EXE شده مشکل از سیستم جدید شما است که Visual C++ Redistributable روی سیستم یا نصب نشده یا دچار مشکل شده اکثر برنامه ها از DLL های Visual C++ Redistributable برای برنامه نویسی استفاده میکنن و برای اینکه اون برنامه ها توی سیستم جدید اجرا بشن باید حتما Visual C++ Redistributable روی سیستم جدید نصب شده باشه شما کافیه روی سیستم جدید Visual C++ Redistributable رو نصب کنید مشکل حل میشه یا اینکه ویندوز خودتون رو بزنید آپدیت بشه خوده ویندوز این برنامه رو براتون بروز میکنه.
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

کلمات کلیدی این موضوع