ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    3
    Junior Member

زبـــــان برنامه نویسی مناسب برای شـــــــروع؟

با سلام
    دوستان بنده تازه میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم و نمیدونم اصلا برای شروع کدوم بهتره
    بیشتر هم به عنوان یه شغل بهش نگاه میکنم
    ی کم هم به طراحی سایت علاقه دارم-بازار کار برنامه نویسی سایت چجوریه؟چه زبانی باید یاد بگیرم؟(کلا چوریاس)
    زمان متوسط یادگیری برنامه نویسی میانگین چقدره؟
    بیشتر ملاک برام بازار کار هستش برای ورود و یادگیری ممنون میشم راهنماییم کنین
    پیشاپیش ممنون از وقتی که گذاشتین
    15
    Junior Member
    سلام
    بستگی به علاقه خودتون داره که بخوایین توی چه زمینه ای کار کنین الان خودتون ترجیحتون وب هستش که خودش شامل زبان های مختلف و زیادیه js , php, css و خیلی چیزهای دیگه در مورد تمام زبان های وب تحقیق کنین و ببینین توی کدومش علاقتون بیشتر هست.
    زمان یادگیری هم بستگی به شما داره و آموزشی که دارین میبینین، مثلا تایمی که در روز برای آموزش میذارین میزان کدنویسیتون در طول روز، آموزشی که دارین باهاش پیش میرین چجوری باشه کلی صحبت کنه و یا جزئی بخواد توضیح بده .
    هر زبانی در حد خودش در بازار کاربرد داره در کل اگر علاقه به ظاهر سایت و دیزاین دارین فرانت اند کار کنین و اگر استدلال و منطق براتون الویت هست بک اند .(در مورد زبان های مربوط به هرکدوم تحقیق کنین)
    اینا نظر من هستش و ممکنه از افراد دیگه بپرسین و نظر مخالف من داشته باشن و کاملا منطقی باشه ولی تصمیم نهایی با شماست امیدوارم موفق باشین و بتونین از کارکردن توی این زمینه لذت ببرین
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

کلمات کلیدی این موضوع