ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 3 از 4 نخست 1234 آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 31
  1. #21
    تاریخ عضویت
    2017/11/22
    نوشته ها
    122
    77
    Moderator
    کد به صورت نامفهوم افتاده...دوباره بفرستین...از ویرایشگر پیش رفته استفاده نکنید مشکل داره
  2. #22
    تاریخ عضویت
    2019/03/11
    نوشته ها
    28
    0
    Junior Member
    سلام
    لطفا فایل پیوست را ملاحظه کنید
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: txt code.txt (107 بایت, 1 مشاهدات)
  3. #23
    تاریخ عضویت
    2017/11/22
    نوشته ها
    122
    77
    Moderator
    میتونید یه کلاس دیگه بهش اضافه کنید مثلا:


    کد:
    <input class="tt-query contact-input" />
  4. #24
    تاریخ عضویت
    2019/03/11
    نوشته ها
    28
    0
    Junior Member
    با سلام

    فیلد مربوط در اصل 2 کلاس داره که با کلاس شما میشه 3 تا

    در این حالت انتقال انجام نمیشه و زمانی که 1 کی از کلاس های قبلی را حذف میکنم انتقال انجام میشه



    کد:
    class="typeahead tt-query contact-input"
  5. #25
    تاریخ عضویت
    2019/03/11
    نوشته ها
    28
    0
    Junior Member
    راهی وجود داره که بشه این پارامتر کلاس را حذف کرد ؟
  6. #26
    تاریخ عضویت
    2017/11/22
    نوشته ها
    122
    77
    Moderator
    اگه اسکریپت رو به این صورت تغییر بدین دیگه نیازی به دادن کلاس به فیلد ها نیست:
    کد:
     $(document).ready(function() {
    $('.contact-form :input').keydown(function (e) {
       
      if (e.which === 13) {
    e.preventDefault();
    var inputs = $(this).closest('.contact-form').find(':input:visible');
    var nextInput = inputs.eq(inputs.index(this) + 1);
    var nextInputType = nextInput.attr('type');
      
      nextInput.focus();
      
    if (nextInputType == 'submit')
    nextInput.click();
      }
    });
        });
  7. #27
    تاریخ عضویت
    2019/03/11
    نوشته ها
    28
    0
    Junior Member
    با این تغییر هم مکشل حل نشد

    امکان استفاده از 3 کلاس وجود نداره ؟
  8. #28
    تاریخ عضویت
    2017/11/22
    نوشته ها
    122
    77
    Moderator
    کد رو پیوست کنید
  9. #29
    تاریخ عضویت
    2019/03/11
    نوشته ها
    28
    0
    Junior Member
    با سلام
    با توجه به اینکه فرم مربوطه فوق العاده شلوغ و وابستگی زیادی داشت ، همه بخش ها حذف شد و فقط بخشی که مشکل داشت پیوست شد

    مشکل فقط در فیلد کد می باشد .
    در کد که دقت کنید در ستون کد یک فیلد ایجاد شده است که با کلاس tt-hint مشخص شده و disabled است . این فیلد در سورس فرم وجود ندارد و توسط اسکریپت typeahead ایجاد شده است که در خروجی قابل روئیت است .
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip Form.zip (42.7 کیلو بایت, 5 مشاهدات)
  10. #30
    تاریخ عضویت
    2017/11/22
    نوشته ها
    122
    77
    Moderator
    والا هر چقدر گشتم نتونستم روشی پیدا کنم که رو عنصر select گیر نکنه
صفحه 3 از 4 نخست 1234 آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 31

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •