ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    0
    Junior Member

نقشه راه برای ظرح برنامه نویسی وب

سلام و خسته نباشید به همه از کسای با تجربه در این حوضه خواهشمند برای ما تازه راه ها یک راهنمای بفرماینن من یه شیش ماه شروع کردم و به html css java script راه افتاده به کارد کردن در سی اس اس بوت استرب و زیر مجموع هاش تقریبا فرا گرفتم میخواستم با یک ادم با تجربه سوال های در باره کار صحبت کنم یک سری سوال دارم اگه زحمت نیست منو راهنمای کنینن ممنومیشم mamad.rahgoshahi@gmail.com
    1
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد دارک نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید به همه از کسای با تجربه در این حوضه خواهشمند برای ما تازه راه ها یک راهنمای بفرماینن من یه شیش ماه شروع کردم و به html css java script راه افتاده به کارد کردن در سی اس اس بوت استرب و زیر مجموع هاش تقریبا فرا گرفتم میخواستم با یک ادم با تجربه سوال های در باره کار صحبت کنم یک سری سوال دارم اگه زحمت نیست منو راهنمای کنینن ممنومیشم mamad.rahgoshahi@gmail.com

سلام خوبی ؟ بهم پیام بده تا راهنمایی کنم . شش ماه واقعا زمان خیلی طولانی برای html css javascript بوده شما اتلاف وقت کردید
    0
    Junior Member
    سلام پیام دادم

اگه میشه راهنمای بفرمایین
    0
    Junior Member

راهنمایی برای انتخاب منبع آموزشی

واقعا شش ماه زمان زیادیه برای یادگیری html و css و js من خودم از آموزش جاوا اسکریپت و آموزش html و css سایت سورس سرا استفاده کردم بسیار دوره هاش جامع و خوب بودن درضمن می تونی از این سایت برای ادامه راه برنامه نویسی استفاده کنی.
    ویرایش توسط سعید سیفی زاده : 2022/07/26 در ساعت 10:43
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

کلمات کلیدی این موضوع