ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    0
    Junior Member

Exclamation مشکل attach کردن بانک اطلاعاتی sql بعد از attach در visual stadio

سلام من بانک اطلاعاتی sql رو طراحی کردم توی sql server بعد برای اینکه توی ویژوال استدیو بتونم استفاده کنم میبایست از sql server اتصالش رو قطع میکردم deatach توی visual stadio استفاده میکردم که نیاز بود تغییراتی انجام بدم در بانک الان که میخام مجدد در sql server بانکم رو attach کنم بهم ارور میده و اجازه نمیده بانکم متصل بشه متن ارور:
    کد:
    	------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ////////// An error occurred when attaching the database(s). Click the hyperlink in the Message column for details ////////// ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- . قسمت ارور هم این متن رو نوشته: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio ------------------------------ Attach database failed for Server 'DESKTOP-UF9MEAG'. (Microsoft.SqlServer.Smo) For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=10.50.1600.1+((KJ_RTM).100402-1539+)&EvtSrc=Microsoft.SqlServer.Management.Smo.ExceptionTemplates.FailedOperationExceptionText&EvtID=Attach+database+Server&LinkId=20476 ------------------------------ ADDITIONAL INFORMATION: An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo) ------------------------------ Unable to open the physical file "E:\voise message\voise message\bin\Debug\message_bank_log.ldf". Operating system error 5: "5(Access is denied.)". (Microsoft SQL Server, Error: 5120) For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=10.50.1600&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=5120&LinkId=20476 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [FONT=Shabnam]
    خیلی به کمک نیاز دارم کسی اگه میتونه راهنمایی کنه ممنون
    ویرایش توسط سعید سیفی زاده : 2019/01/22 در ساعت 01:22
    0
    Junior Member
    اتچ و دیتچ رو یبار دیگه انجام بده البته ترجیحا کلا اطلاعات رو پاک کن

ببین جواب میگیری

چرا فایل اس کیو ال ازش کلا دریافت نمیکنی؟
    240
    Administrator
    سلام...
    sql server رو Ran as admin کنید..ببیند حل میشه
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

کلمات کلیدی این موضوع