ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    0
    Junior Member

مشکل وردپرس با خطایی صفحه سفید

سلام
    مدت چند مدتی است صفحه سفید دارم روی وبلاگم و در قسمت
    http://berenge.ir/wp-admin/
    ارور
    urpatogh
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home1/urpatogh/berenge.ir/wp-config.php:1) in /home1/urpatogh/berenge.ir/wp-includes/pluggable.php on line 1173
    و در صفحه
    http://berenge.ir/wp-login.php
    ارور
    Parse error: syntax error, unexpected end of file in /home1/urpatogh/berenge.ir/wp-config.php on line 82
    و در صفحه اصلی
    http://berenge.ir/
    کاملا صفحه سفید
    قالب ها و افزونه ها را کاملا عوض کردم تا حالا و همینطور بروزرسانی دستی کردم اما همچنان این ارورها را الا دارم.
    چون مدت چند ماهی است از این مشکل میگذاره برگشت بگ آپ هم کمکی به من نمیکنه.
    به نظر شما مشکل از کجا؟
    باتشکر
    58
    Administrator
    از بخش تغییر قالب سایت از قالب های پیش فرض وردپرس رو انتخاب کنید ببینید باز همین خطا رو میده یا نه درضمن افزونه ها رو هم غیرفعال کنید و دوباره تست بگیرید
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط sourcesara نمایش پست ها
    از بخش تغییر قالب سایت از قالب های پیش فرض وردپرس رو انتخاب کنید ببینید باز همین خطا رو میده یا نه درضمن افزونه ها رو هم غیرفعال کنید و دوباره تست بگیرید
    تمام اینا را انجام دادم ولی نشد قالب ها و افزونه ها را کاملا عوض کردم و گذاشتم روی پیش فرض و همینطور بروزرسانی دستی کردم اما همچنان این ارورها را الا دارم.
    ویرایش توسط AmRo : 2019/12/24 در ساعت 13:33
    58
    Administrator
    توی پیغام بالای که بهتون نشون داده اگه دقت کنید وقتی داره افزونه رو اجرا میکنه (pluggable.php) این خطا رو نشون میده پس میشه نتیجه گرفت از افزونه ها است شما تمام افزونه ها رو غیرفعال کنید یعنی هیچ افزونه ای فعال نباشه.
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط sourcesara نمایش پست ها
    توی پیغام بالای که بهتون نشون داده اگه دقت کنید وقتی داره افزونه رو اجرا میکنه (pluggable.php) این خطا رو نشون میده پس میشه نتیجه گرفت از افزونه ها است شما تمام افزونه ها رو غیرفعال کنید یعنی هیچ افزونه ای فعال نباشه.
    تمام افزونه ها را غیر فعال کردم و حتی پوشه افزونه ها را پاک کردم از روی هاست اما دوباره صفحه سفید میاد تو صفحه ورود به پنل مدیریت ارور زیر /wp-login.php on line 418 wp-login.php on line 431 تو صفحه/wp-admin/ Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home1/urpatogh/berenge.ir/wp-config.php:1) in /home1/urpatogh/berenge.ir/wp-includes/pluggable.php on line 1173 صفحه اصلی هم سفید
    ویرایش توسط AmRo : 2019/12/24 در ساعت 17:09
    4
    Junior Member
    این مشکل بیشتر از نصب افزونه ها براتن پیش میاد . اول برید توی هاست همه افزونه ها رو غیر فعال کنید و یکی یکی فعال کنید تا ببینید مشکل از کدوم افزنه هست اگه مشکل از افزونه ها نبود می تونید راه های دیگه رو امتحان کنید. ولی اول همین افزونه ها رو تست کنید بنظرم
    4
    Junior Member
    سلام جدیدترین نسخه وردپرس رو دانلود کنید و جایگزین وردپرس قبلی کنید
    فقط حواستون باشه تو این جابجایی پوشه wp-content رو تحت هیچ شرایطی جایگزین نکنید
    و همچین فایل کانفینگ رو

قبل از انجام کار هم حتما بکاپ بگیرید
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

کلمات کلیدی این موضوع