ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    0
    Junior Member

تمرین ساده ی زبان اسمبلی

سلام دوستان من تازه شروع کردم به یادگیری زبان ماشین برا همین تازه کارم تو این موضوع d; میخوام اولین تمرین ساده رو شروع کنم برا همین گفتم یه چالش برا خودم بزارم ببینم میتونم این تمرین رو حل کنم یا نه که دیدم نمیتونم :/ حالا صورت سوالم هم این بود که برنامه ای بنویسم 5 عدد از ورودی بخونه و اون هارو به صورت صعودی در خروجی چاپ کنه اگه کسی میتونه کمک کنه بتونم این چالشم رو برنده شم
    ویرایش توسط vikitopiya : 2020/11/30 در ساعت 10:24
    58
    Administrator
    برای تازه کارها این چالش یکم سخته چاپ عدد توی اسمبلی خودش سختی خاصی داره چه برسه که بیای اول عدد رو بگیری بعد آرایه رو مرتب کنی. دلیلش هم اینه که موقع گرفتن عدد از ورودی اونو رشته میگیره باید با الگوریتم خاصی اونو به عدد تبدیل کنید بعد موقع چاپ هم عدد رو نمی تونید چاپ کنید باید اونو با الگوریتم خاصی به رشته تبدیل کنید.
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط sourcesara نمایش پست ها
    برای تازه کارها این چالش یکم سخته چاپ عدد توی اسمبلی خودش سختی خاصی داره چه برسه که بیای اول عدد رو بگیری بعد آرایه رو مرتب کنی. دلیلش هم اینه که موقع گرفتن عدد از ورودی اونو رشته میگیره باید با الگوریتم خاصی اونو به عدد تبدیل کنید بعد موقع چاپ هم عدد رو نمی تونید چاپ کنید باید اونو با الگوریتم خاصی به رشته تبدیل کنید.
    درسته سخته ولی خوب کار نشد نداره برا همین امدم اینجا از بچه ها کمک بگیرم تا بتونم اینو درستش کنم یه جورایی میخوام خودمو به خودم اثبات کنم
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

کلمات کلیدی این موضوع