ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    0
    Junior Member

Question سوال در رابطه با دستور العمل های اولیه

سلام دوستان وقتتون بخیر
    بنده تازه زبان C++ رو شروع کردم و طبق یه پکیج آموزشی ویدیویی پیش میرم
    ولی یه سری سوال داشتم
    مثلا توی این‌ پکیج میگه که اول میزنیم #Include
    و بعدش <iostream>
    سوالی که برای من پیش میاد اینه که فایل PDF یا منبعی دارید که توضیح بده #Include یا iostream به چه معناست و چرا میزاریمش؟
    دنبال دلیل و توضیح این دستورات هستم
    و یه سوال دیگم داشتم اینه که زبان C++ برا شرکت ها و کار هایی که تو ایران انجام میشه خوب هست؟
    مثلا یه شرکت زبان C++ نخواد بجاش پایتون یا C# بخواد تکلیف چیه؟
    پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
    0
    Junior Member
    و یه مشکل هم داشتم این بود که توی فیلم اموزشی میگه دستور getch رو میزنیم تا خروجی کار تر تمیز باشه، ولی من که دستورش رو میزنم ارور میده
    با Xcode مک دارم انجام میدم
    ممکنه مشکل از اون باشه یعنی؟؟
    239
    Administrator
    سلام...تو زبان سی پلاس پلاس خطوطی که با علامت # شروع میشن رو دستورات پیش پردازنده (Preprocessor) میگن...همونطور که از اسمش مشخصه...قبل از پردازش شدن کدها خود این دستورات پردازش میشن.
    دستور include: این دستور قبل از اینکه کد برنامه شروع به کامپایل شدن کنه، میاد کل محتوای اون فایلی که جلوش نوشته شده رو به کد اصلی اضافه میکند. برای استفاده از یک تابع تو زبان سی/سی پلاس پلاس باید حتما الگوی/امضای (Prototype) اون تابع قبلا تعریف شده باشه. برای مثال وقتی ما هدر فایل stdio.h رو include میکنیم، در واقع میایم الگوی مربوط به توابع پیاده سازی شده در کتابخانه stdio رو به برنامه اضافه میکنیم تا کامپایلر متوجه بشه که منظور ما کدوم توابع است و وقتی داخل کد نوشته میشه printf کامپایلر متوجه میشه که این همون تابعیه که توسط هدر فایل stdio به برنامه اضافه شد. اگر کامپایلر نتونه الگوی تابع رو پیدا کنه خطا میده.

برای سوال هم اگه میتونید متن خطاش رو بذارین تا بررسی شه.

برای موضوع کار پیدا کردن به عنوان برنامه نویس سی پلاس پلاس...دقیق نمیدونم ولی اکثر جاها بیشتر دنبال کسی میگردن که dotnet، پایتون، جاوا اسکریپت و php بلد باشه...ولی سی پلاس پلاس هم زبانیه که اگه خوب یاد بگیریش رو احتمالش خیلی زیاده که یه شغل خوب و با درآمد بالا پیدا کنی چون تعداد کسانی که این زبان خوب بلد باشن زیاد نیستن (تو ایران منظورمه) و اکثرا برای پروژه های مهم استفاده میشه.
    و اینکه الان من خودم چند جایی دیدم که میگن به جای سی پلاس پلاس، زبان Rust رو که یه زبان برنامه نویسی جدید و با سرعت بالا مثل سی پلاس پلاس هستش رو یاد بگیرین...جزئیات بیشتر در مورد زبان Rust:
    0
    Junior Member
    ممنون از راهنماییتون
    0
    Junior Member
    فقط یه چیزی
    شما یه کتاب جامع خوبی که به زبان ساده همه این چیزارو تئوری توضیح داده باشه سراغ ندارید؟؟ فارسی منظورمه
    239
    Administrator
    سلام نه متاسفانه
    0
    Junior Member
    وقتی بعد از #include چیزی میارید یعنی در واقع دارید یه کتابخونه رو به سندتون اضافه میکنید. یه کتابخونه شمال توابعیه که به شما کمک میکنن راحت تر کد بزنید و یه سری از کد های پیش پا افتاده رو دیگه ننویسید. <iostream> اولین کتابخونه ای هست که استفاده میشه که تمام چیزایی که برای شروع کار لازم دارید در اختیسارتون میزاره.
    0
    Junior Member
    دستور getch یکی از توابع داخل کتابخونه ی conio.h هست .اگه ارور میده شاید کتابخونه ی conio.h رو اضاف نکردید برای اینکار باید نوشتهی زیر رو به قسمت کتابخونه هاتون اضافه کنید
    <include <conio.h#
    یا اینکه ممکنه پرانتز بعدش رو نزاشته باشید برای همنی دستور getch رو به صورت زیر بنیویسید.

;()getch
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

کلمات کلیدی این موضوع