ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    0
    Junior Member

Question چطور اطلاعات دیتابیس را با جاوا اسکریپت بخوانیم ؟

من یه سورس کد کوییز به صورت جیکوری دانلود کردم و میخوام بجای داده های سوال که به صورت دستی وارد میشن یه حلقه درست کنم و به صورت داینامیک از دیتابیس خونده و نمایشش بدم. یعنی داده هایی که توی دیتابیس وارد کردم رو داخل فایل کوییز جیکوری نمایش بدم. خط کد هارو مینویسم تا بهتر متوجه میشید.

لینک دانلود فایل:
    quiz

فایل جاوا اسکریپت رو هم اگه میشه دانلودش کنین تا پست شلوغ نشه. لینک دانلود:
    style
    ویرایش توسط سعید سیفی زاده : 2019/03/06 در ساعت 23:18
    240
    Administrator
    سلام...دوست عزیز برای خوندن اطلاعات دیتابیس نمی تونید از زبان سمت کلاینت مثل جاوا اسکریپت استفاده کنید...برای اینکار بهتره بخش مربوط به خوندن داده ها رو با یه زبان سمت سرور مثل php بنویسید و با استفاده از ajax این اطلاعات رو بگیرین.
    0
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmRo نمایش پست ها
    سلام...دوست عزیز برای خوندن اطلاعات دیتابیس نمی تونید از زبان سمت کلاینت مثل جاوا اسکریپت استفاده کنید...برای اینکار بهتره بخش مربوط به خوندن داده ها رو با یه زبان سمت سرور مثل php بنویسید و با استفاده از ajax این اطلاعات رو بگیرین.
    میدونم دقیقا باید چیکار کنم ولی نمیشه
    اگه میشه یه مثال بزنید
    240
    Administrator
    برای اینکار باید یک فایل php داشته باشید که اطلاعات رو بر اساس نیازتون از دیتابیس بخونه...بعد یه فایل js که شامل کد های ajax برای ارسال درخواست به اون فایل PHP...و یه فایل html که اطلاعات دریافتی از طریق ajax رو نشون بده. تو لینک زیر یه مثال کامل در رابطه با همین موضوع توضیح داده شده (به همراه فیلم):
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

کلمات کلیدی این موضوع