ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1
    Junior Member

Question نوشتن برنامه کامل تو c++ و خروجی exe گرفتن از ویژوال استودیو

سلام میخواستم بدونم میشه تو c++ یه پنجره برای برنامم طراحی کنم؟ یامثلا میشه یه آیکون طراحی کرد که بتونم روشکلیک کنم؟ من هر برنامه ای که مینویسم صرفا تو محیط سیاه و سفید اجرا میشه و فقط میشه دیدش . خیلی با یه برنامه ی کامل فاصله داره و ترجیح من اینه که از زبان دیگه ای هم استفاده نکنم. سوال بعدیم اینه که میشه تو ویژوال استودیو خروجی exe گرفت؟ تو borland میشد ولی اینجا نمیدونم.
    240
    Administrator
    سلام...خوب چون شما برای محیط کنسول برنامه مینویسید...تو محیط کنسول اجرا میشن...برای اینکه برنامه تون UI (منظور همون پنجره رو دکمه غیره) داشته باشه...میتونید از QT و یا GTK استفاده کنید.
    1
    Junior Member
    <p>
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmRo نمایش پست ها
    سلام...خوب چون شما برای محیط کنسول برنامه مینویسید...تو محیط کنسول اجرا میشن...برای اینکه برنامه تون UI (منظور همون پنجره رو دکمه غیره) داشته باشه...میتونید از QT و یا GTK استفاده کنید.
    موضوع بعدی اینه که من کم کم میخوام به لینوکس اوبنتو مهاجرت کنم . میشه چند تا محیط برنامه نویسی مناسب کارم توی لینوکس بهم معرفی کنید؟ من میخوام یه برنامه ی تحلیل عددی بنویسم . به همین دلیل هم رفتم سمت c++ چون میگن هم سرعتش خوبه و هم کنترل خوبی روی حافظه داره. در کل هر موضوعی که بنظرتون ، دونستنش بهم کمک میکنه رو لطفا بهم بگید. در ضمن نمیخوام کد هام یه زمانی لو بره یعنی کلوز بودن و امنیتش خیلی برام مهمه</p>
    ویرایش توسط amirm_mahdavi : 2020/02/26 در ساعت 17:02
    240
    Administrator
    همین QT که گفتم...IDEش برای لنوکس هم وجود داره و میتونید با استفاده از اون برنامه های Cross-platform درست کنید (محیطش تقریبا شبیه ویژوال استودیوعه)...به نظرم پایتون هم برای این کار مناسبه
    240
    Administrator
    برای امنیت سورس کد میتونید از نرم افزار هایی که سورس برنامه رو کد گذاری میکنند استفاده کنید...ولی تضمینی توش نیست (کسی که کارش کرک و مهندسی معکوسه ممکنه بتونه به کد دسترسی پیدا کنه)...بهترین راه برای حفط امنیت پروژه اینه که تحت وب باشه
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

کلمات کلیدی این موضوع