شبکه و استخراج کردن در بلاک چین
در این بخش از آموزش بلاک چین به بررسی کارهایی که در شبکه انجام می شود پرداخته ایم. در لیست زیر خلاصه ای اعمالی که در شبکه اتفاق می افتد را مشاهده می کنید:
- هر کسی که بخواهد چیزی را از شخص ثالتی دریافت کند، ابتدا باید یک تراکنش ایجاد کند (یعنی ارسال پیام به شخص مورد نظر).
- در یک بازه زمانی معین، تعداد زیادی از خریداران و فروشندگان می توانند تراکنش هایی را ایجاد کنند.
- تمام تراکنش ها به کل گره های موجود در شبکه ارسال می شود. توجه داشته باشید که لازم نیست حتما یک تراکنش خاص به تک تک گره های موجود در شبکه برسد.
- هر گره تراکنش جدید را در یک بلوک مونتاژ می کند.
- حال گره بر روی Proof-of-Work بلوک منتاژ شده کار می کند.
- زمانی Proof-of-Work بلوک تایید شود، گره آن را به کل شبکه ارسال می کند.
- گره های دریافت کننده بلوک جدید، تنها زمانی آن را می پذیرند که صحت تراکنش های موجود در بلوک تایید شود.
- اگر بلوک پذیرفته شود، گرهی که بر روی بلوک خود کار می کند، باید تراکنش های بلوک خود را دوباره منتاژ کند تا از تولید تراکنش تکراری جلوگیری شود. همچنین باید از هش مربوط به بلوک پذیرفته شده به عنوان هش بلوک قبلی استفاده کند.
- به این ترتیب، بلاک چین همیشه در حال بزرگتر شدن است.
هیچ نظری ثبت نشده است