سورس مسئله برج هانوی به زبان C++
در این بخش سورس مسئله برج هانوی به زبان C++ را برای شما آماده کرده ایم که در محیط نرم افزار Code::Blocks و زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس نوشته شده است. در ادامه می توانید توضیحات، تصاویر و همچنین فیلمی از نحوه اجرا شدن پروژه را مشاهده کنید.
توضیحات پروژه
در این پروژه بعد از اجرا شدن برنامه تعداد دیسک ها از کاربر دریافت شده و برنامه حرکت هایی که برای جا به جایی دیسک لازم است را در صفحه چاپ می کند. مسئله برج هانوی جزء مسائل تاریخی مشهور است که در مباحث مربوط به طراحی الگوریتم نیز به آن پرداخته می شود. در زیر می توانید قوانین مربوط به این مسئله را مشاهده کنید.
- در هر حرکت فقط می توانیم یک حلقه را جا به جا کنیم.
- حلقه ای با اندازه بزرگتر نمی تواند بر روی حلقه با اندازه کوچکتر از خودش قرار گیرید.
شما با مشاهده سورس کد این پروژه می توانید با نحوه استفاده از متغیرها، توابع، گرفتن مقادیر از ورودی و چاپ مقادیر در صفحه کنسول آشنا شده و مهارت برنامه نویسی خودتان را افزایش دهید.
قسمت های از سورس کد
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | #include <iostream> #include <stdio.h> #include <conio.h> using namespace std; void tower(int,char,char,char); int main() { int ndisk; cout<<"Enter number of disks: "; cin>>ndisk; tower(ndisk,'A','B','C'); getch(); return 0; } |
هیچ نظری ثبت نشده است