مشخصات

زبان

سی شارپ

بانک اطلاعاتی

فایل ها

۵۰,۰۰۰ تـــــومان

سورس پنهان سازی اطلاعات در فایل صوتی به زبان سی شارپ

  • چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۹
  • بازدید ۸۳۵ نفر

تصویر hiding-data-in-wave-audio-files-using-c-sharp_8369 سورس پنهان سازی اطلاعات در فایل صوتی به زبان سی شارپ

سورس پنهان سازی اطلاعات در فایل صوتی به زبان سی شارپ

در این بخش سورس پنهان سازی اطلاعات در فایل صوتی به زبان سی شارپ را برای شما آماده کرده ایم که در محیط نرم افزار Visual Studio و زبان برنامه نویسی سی شارپ نوشته شده است. در ادامه می توانید توضیحات، تصاویر و همچنین فیلمی از نحوه کارکرد پروژه را مشاهده کنید.

توضیحات پروژه

در این پروژه بعد از اجرا شدن برنامه به منظور مخفی سازی اطلاعات یک فایل wav نیاز خواهید داشت که در کنار پروژه قرار داده شده است (می توانید از اینترنت هم دانلود کنید). فایل wav و یک فایل دیگر که شامل کلید مورد استفاده برای رمزنگاری است را نیز انتخاب کنید. سپس در بخش پایینی نرم افزار تب hide را انتخاب کرده و عبارت مورد نظر خود را وارد کنید. بعد از آن باید محل ذخیره شدن فایل نهایی را نیز انتخاب کنید. سپس بر روی دکمه Hide Message کلیک کنید تا پیام شما در فایل wav مخفی شده و در آدرس گفته شده ذخیره شود. برای بازگرداندن اطلاعات هم باید ابتدا فایل wav که قبلا اطلاعات در آن مخفی شده است را به همراه کلید استفاده شده برای رمزنگاری انتخاب کنید و در بخش پایینی نرم افزار تب Extract را انتخاب کرده و Extract Message را بزنید تا اطلاعات بازیابی شوند.

امروزه با پیشرفت و گسترش رایانه ها و شبکه های جهانی و نیز افزایش کارآئی این تکنولوژی در تمامی ابعاد زندگی انسان، استفاده از رایانه ها بعنوان دفاتر کاری انسان ها و سازمان ها و برقراری ارتباط بصورت غیرحضوری بسیار مورد توجه قرار گرفته است و یکی از مهمترین نگرانی ها و چالش ها در این زمینه، امنیت و عدم دسترسی غیر مجاز به اطلاعات شخصی افراد و سازمان های مختلفمی باشد.

دانش نهان نگاری اطلاعات ابزاری نیرومند است که امنیت انتقال و ذخیره سازی اطلاعات را بالا می برد. در سناریوی نهان نگاری، داده محرمانه درون رسانه دیگری نظیر صوت، تصویر و یا ویدئو مخفی می شود که به رسانه مذکور اصطلاحاً سیگنال پوشش گفته می شود. پس از اتمام فرآیند نهان نگاری، سیگنال نهانه تشکیل می شود، که این سیگنال جدید می تواند انتقال داده شده و یا ذخیره سازی گردد. به طور کلی یک سامانه مخفی سازی اطلاعات باید دارای دو ویژگی اساسی زیر باشد.

شفافیت

بدین معنی که موضوع میزبان پیام در هر دو حالت عاری و حاوی پیام مشابه باشد، یعنی در سیگنال نهانه تفاوت قابل درکی برای حواس انسان وجود نداشته باشد.

ظرفیت

میزان اطلاعاتی را که می توان در حداقل حجم از رسانه مورد نظر مخفی سازی کرد. توجه داشته باشید که حجم داده ای که می توان در یک میزبان ذخیره کرد، وابسته به ماهیت میزبان است. در سال های اخیر شگردهای مختلفی با اهداف گوناگون برای پنهان نگاری اطلاعات در صوت دیجیتالی ارائه شده است که همه این روش ها به نوعی از ضعف سامانه شنوایی انسان (HAS) در نهان نگاری بهره می جویند. در بسیاری از این روش ها از شگرد تغییر بیت های کم ارزش (LSB) سیگنال صوتی در حوزه زمان و یا حوزه تبدیل استفاده می کنند.

برخی از این روش ها این شگرد را با شگردهای دیگری همچون انتشار خطا جانشانی خطای کمینه (MER) و اثر خاصیت پوشش دهی زمانی ترکیب می شود. در روش های دیگر پیام های محرمانه را در بیت های کم ارزش حوزه های تبدیل همچون تبدیل موجک و تبدیل صحیح به صحیح و اخیرا تبدیل موجک صحیح شده مخفی سازی می کنند. هرچند شگرد تغییر بیت های کم ارزش با هدف افزایش مقاومت در برابر نویز جمع شونده، اصلاح شده است. در گروه دیگری از روشهای نهان نگاری در صورت ازشگردهای نهان نگاری اطلاعات در تصاویر برای مخفی سازی اطلاعات استفاده می شود.

 


تصویر 1
تصویر 2
تصویر 3
تصویر 4
باکس دانلود
شناسه:
۸۳۶۹
زبان:
سی شارپ
قیمت:
۵۰,۰۰۰ تـــــومان
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۰ مورد)

هیچ نظری ثبت نشده است