مشخصات

زبان

C

بانک اطلاعاتی

فایل ها

c

۳۹,۰۰۰ تـــــومان

سورس الگوریتم رمزنگاری RSA به زبان C

  • جمعه ۴ بهمن ۱۳۹۸
  • بازدید ۱,۳۸۸ نفر

تصویر rsa-encryption-and-decryption-in-c_8089 سورس الگوریتم رمزنگاری RSA به زبان C

سورس الگوریتم رمزنگاری RSA به زبان C

در این بخش سورس الگوریتم رمزنگاری RSA به زبان C را برای شما آماده کرده ایم که با استفاده از نرم افزار DevC++ نسخه ۵٫۱۱ با زبان برنامه نویسی C نوشته شده است. در ادامه می توانید توضیحات، تصاویر و همچنین فیلمی از نحوه اجرا شدن پروژه را مشاهده کنید.

توضیحات پروژه

RSA (Rivest–Shamir–Adleman) یکی از اولین سیستم های رمزنگاری بر اساس کلید عمومی است که به طور گسترده به منظور انتقال ایمن داده ها مورد استفاده قرار می گیرد. در چنین سیستم هایی از کلید عمومی برای رمزگذاری و از کلید خصوصی که با کلید عمومی تفاوت دارد، برای رمزگشایی استفاده می شود.

در این پروژه بعد از اجرا شدن برنامه، از کاربر مقادیر p و q دریافت شده و بعد از یک متن ساده دریافت می شود و سپس برنامه با استفاده از الگوریتم رمزنگاری RSA متن وارد شده را رمزگذاری کرده و در خروجی نمایش می دهد و بعد از آن هم دوباره متن رمزگذاری شده را به حالت اول یعنی متن ساده باز میگرداند. شما با مشاهده سورس کد این پروژه می توانید با روش رمزگذاری و رمزگشایی داده ها آشنا شده و در برنامه های خود از آن استفاده کنید. البته برای برنامه های واقعی و بزرگ بهتر است از روش هایی که توسط برنامه نویسان دیگر تست شده و امنیت لازم را دارد استفاده شود و نباید از الگوریتم یا روشی که خودتان درست می کنید استفاده کنید، چون ممکن است باگ داشته باشد.

قسمت های از سورس کد

 


تصویر 1
باکس دانلود
شناسه:
۸۰۸۹
زبان:
C
فایل ها:
c
قیمت:
۳۹,۰۰۰ تـــــومان
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۰ مورد)

هیچ نظری ثبت نشده است